Boek/plan hier uw fotoshoot

Heeft u na het zien van mijn website interesse gekregen in een fotoshoot?
U kunt op mijn website gemakkelijk uw shoot boeken/plannen. Vul hieronder het formulier in en vermeld ook uw gewenste datum.

Ik zal persoonlijk de fotoshoot bevestigen.


  Laat uw voorkeur (datum, soort shoot & eventuele wensen) achter. U Kunt maximaal tot 6 maanden vooruit een datum aangeven.

  * Verplichte velden.

   

  Klant ervaring

  Hier vind u reacties/ervaringen van klanten/modellen die voor u een fotoshoot hebben geboekt bij “Frozenpeanut photography”. Wanneer u een fotoshoot heeft laten maken ben ik ook zeer benieuwd naar uw ervaring en of opmerkingen.

  Lisanne, Type shoot: Portrait

  Voordat ik deze fotoshoot hoopte te doen, had ik eerst nog ergens anders een shoot. Ik moet wel toegeven elke shoot is ander! En naar deze keek ik het meest naar uit omdat ik in mijn mooie jurken mocht! De dag zelf was mooi we hadden goed weer en een proachtige locatie!. De samenwerking was ook erg goed, we konden lachen tussendoor en af en toe praten want ja we moesten natuurlijk mooie foto’s maken! Ik ben erg blij met de foto’s en zou dit zeker nog een keer willen doen!!

  Marian, Type shoot: Portrait

  Ik heb van nichtjes en neefjes voor mijn 60e verjaardag een foto-shoot gekregen bij Frozenpeanut.
  Daar ik in november jarig was hebben we het in de zomer daarna de shoot gedaan. Ik vond het een prachtige ervaring. Mooie bijzondere locatie. Heel professioneel. En het resultaat prachtige foto’s. Had niet kunnen denken dat er zulke mooie foto’s “van mij” mogelijk waren.
  Een aanrader.

  Ashley, Type shoot: Diverse

  Al drie keer een fotoshoot gehad bij Frozenpeanut Photography. Alle keren in een andere samenstelling, met partner, vrienden en familie. Bas neemt echt de tijd om te voldoen aan de wensen van de klant. Hij neemt tijd om de klant te leren kennen, is enthousiast en kiest zorgvuldig een goede omgeving, zodat de foto’s zo optimaal mogelijk worden. Tijdens de fotoshoot zorgt Bas ervoor dat jij je echt op je gemak voelt, geeft hij duidelijke aanwijzingen over de verschillende manieren waarop geposeerd kan worden en dat zorgt ervoor dat er mooie, spontane en eventueel grappige foto’s gemaakt kunnen worden.De resultaten waren alle keren weer prachtig!