VOORSTELLEN

Ik ben Bas de Graaff (1987). Opgegroeid in Anna Paulowna. Fotograaf en werkzaam als CAD-constructeur voor een werkgever. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Geen tijd meer voor mijn sporten: mountainbike en snowboarden. Ik wil verhalen vertellen met beeld(en) en ben continu bezig mezelf verder te ontwikkelen.

BIOGRAFIE

Ik ben op 23-jarige leeftijd begonnen met fotografie. Hiervoor was ik als kleine jongen ook al bezig met foto-/videografie en leende dan een camera van mijn ouders. In 2010 heb ik mijn eerste camera gekocht en ben mezelf gaan ontwikkelen als fotograaf. Begin 2011 was er een fotowedstrijd en ik heb deze wedstrijd met een door mij ingezonden foto gewonnen (zie bijgevoegde foto onderaan de pagina). Deze foto was een lange periode te zien in het natuurgebied helofytenfilter in Anna Paulowna. Dit heeft bij mij uiteindelijk de doorslag gegeven om in opdracht te gaan fotograferen voor zowel particulieren (modellen m/v) als bedrijven.

FROZENPEANUT

De naam “FROZENPEANUT” is ontstaan bij het maken van een foto. De verklaring daarvoor is eigenlijk vrij simpel. Een foto is een bevroren moment en het maken ervan is zeer gemakkelijk – iedereen kan een knopje indrukken. Peanuts dus. Op deze manier kwam ik op de naam “FROZENPEANUT”. Al snel bleek wel een goede foto maken is zeker niet gemakkelijk.

REFERENTIES

In de afgelopen jaren heb ik voor verschillende bedrijven en particulieren gewerkt. Zo heb ik o.a. voor Jumbo Supermarkten, Stichting Evenementen Schagen, S.N.I.P., Polders Music Festival, Petit Villain, en j.v. De Uitkomst gefotografeerd.