VOORSTELLEN

Ik ben Bas de Graaf (1987). Opgegroeid in Anna Paulowna. Hobby-fotograaf met een aantal jaren ervaring en werkzaam als CAD-tekenaar bij de Koninklijke Marine. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Mijn sporten zijn: fitness, mountainbike en snowboarden. Ik wil uw verhaal vertellen met beeld(en) en ben continu bezig mezelf verder te ontwikkelen.

BIOGRAFIE

Ik ben op 23-jarige leeftijd begonnen als hobby-fotograaf. Hiervoor was ik als kleine jongen ook al bezig met foto-/videografie en leende dan een camera van mijn ouders. In 2010 heb ik mijn eerste camera gekocht en ben mezelf gaan ontwikkelen als fotograaf. Begin 2011 was er een fotowedstrijd en ik heb deze wedstrijd met een door mij ingezonden foto gewonnen (zie bijgevoegde foto onderaan de pagina). Deze foto was een lange periode te zien in het natuurgebied helofytenfilter in Anna Paulowna. Dit heeft bij mij uiteindelijk de doorslag gegeven om in opdracht te gaan fotograferen voor zowel particulieren (modellen m/v) als bedrijven.

FROZENPEANUT

De naam “FROZENPEANUT” is ontstaan bij het maken van een foto. De verklaring daarvoor is eigenlijk vrij simpel. Een foto is een bevroren moment en het maken ervan is zeer gemakkelijk – iedereen kan een knopje indrukken. Peanuts dus. Op deze manier kwam ik op de naam “FROZENPEANUT”.

REFERENTIES

In de afgelopen jaren heb ik voor verschillende bedrijven en particulieren gewerkt. Zo heb ik o.a. voor Jumbo Supermarkten, C1000 Anna Paulowna, Petit Villain, La Comtesse en j.v. De Uitkomst gefotografeerd.